Zout Rond Het Huis Te Verspreiden!? Lees Hier De Reden Waarom Iedereen Dit Moet Doen ONGELOFELIJK! WOW!

5515
SHARE

Sinds de middeleeuwse tijden, gebruiken mensen zout voor het reinigen van allerlei dingen in hun huizen. Met zijn niet-toxische eigenschappen, is zout (natriumchloride) zeer geschikt voor het reinigen en te ontsmetten van het huishouden. Hoewel zout decennia geleden werd beschouwd als een kostbaar goed vele, kunt vandaag de dag een goedkoop pak zout bijna overal kopen.

Salt1

Dit betekent niet dat je zout moet onderschatten. Zout kent vele voordelen en is het meest effectieve middel om je huis schoon te houden. 
Hieronder zijn enkele van de manieren in welk zout heeft bewezen effectief te zijn in het reinigen beschreven. Zo kun je je huis schoonhouden zonder dure schoonmaakmiddelen aan te schaffen.

Mieren weg te houden
Als je last hebt van een mierenplaag kan zou helpen om deze kleine schepsel weg te houden van uw bewaarruimten voor levensmiddelen of ramen. Als de mieren vervelend zijn geworden en je gebruik wilt maken van een eenvoudige methode om hen te elimineren plaats dan wat zout op het raam of oppervlakte die zij hebben aangevallen. Zoals algemeen bekend is, vermindert zout ook luchtvochtigheid in de woning wanneer je dit toegepast op deze manier.

Schoonmaak gootsteen afvoeren

Meestal wanneer de gootsteen verstopt is kan het water niet meer passereren. Deze laag besteaat uit vet en als je dit te lang laat staan kan dit resulteren in dure verbouwingenVoor de reiniging van de gootsteen meng je warm water met zout en giet je het mengsel in de gootsteen. Zout smelt als het ware het vet en reinigt de gootsteen.

salt2

Kleur verlies
Als uw gordijnen of tapijten hun oorspronkelijke kleur verloren lijken te hebben, heeft u de remedie voor het oprapen! Zout kan de kleur van uw tapijt of gordijn al door één wasbeurt herstellen. Doop een doek in geconcentreerde zout water en wrijf de tapijten er mee in. Dit helpt om alle plekken en vlekken die niet kon worden uitgesloten gemakkelijk met behulp van conventionele reinigingsmiddelen schoon te maken.

zilver en koper
Veel mensen die eigen ornamenten gemaakt hebben van messing, koper en zilver zouden deze schoon willen houden. Echter met de tijd zal de metalen glans vervagen en daarom is het noodzakelijk een methode te vinden om ze schoon te maken. Zout is de gemakkelijkste en niet-corrosieve oplossing die je kunt gebruiken.

salt3

Een mengsel van zout en azijn wrijven op de objecten geeft een glanzende look na het spoelen. Zout en azijn lossen vuil op.

Reinigen van ramen van de auto en huis
Maak je Vensters schoon en verwijder eventuele hardnekkige vlekken. Meng gewoon paar eetlepels zout met een kan warm water. Gebruik het mengsel om de ramen te reinigen. Dit resulteerd in zo goed als nieuwe ramen. U kunt deze techniek zelfs gebruiken voor het reinigen van de ramen van uw auto.

Huidverjonging
Zout mengen met olijfolie of lavendel olie vormt een perfecte Bad scrub. Wrijf het hele lichaam met het mengsel in en douche vervolgens om het vuil af te spoelen. Zout helpt om de huid te verjongen door het verwijderen van dode huidcellen.

Tand rechtsmiddelen
Wanneer je met hevige kiespijn en/of mondzweren zit, hoeft u niet te wachten totdat u de tandarts ziet.U kunt zelf een mengsel van lauw water en zout gebruiken. Dit mengsel biedt functie als mondwater en heeft bovendien een laxerend effect.

salt4

Tanden whitening en tandheelkundige zorg
Zout, na menging met bicarbonaat, fungeert als een tand-whitening oplossing die u elk gewenst moment kunt toepassen. U maakt uw tanden wit en houdt ze schoon op hetzelfde moment.

Droge kleren in de winter
Gebruik zout in de wasmachine om te voorkomen dat je kleren krimpen. Dit is vooral handig als je je kleren buiten in de zon laat drogen. De kleren worden ook zacht en alle vlekken zijn geëlimineerd.

Vergeet niet om deze post te delen met uw vrienden en familie op Facebook.

SHARE