Ženu Je Zaustavila Policija… Nećete Verovati Šta Se Sledeće Desilo…VAU!

13771
SHARE

5102097291_ac9ccd8d3d

Većina nas mrzi ideju da ih IKADA zaustavi policija! Pa, kad je jednu ženu zaustavila policija, ona nikada nije očekivala da se OVO desi!

“ Zaustavila me je policija jer mi je istekla registracija i trebalo je da je obnovim. Policajac je došao do mog prozora i tražio mi saobraćajnu i vozačku dozvolu…I mali Taj je počeo da priča sa njim.
Dok sam tražila dozvole u tašni, policajac me je upitao da spustim prozor sa Tajeve strane da bi mogao da priča sa njim.

Rekla sam da je to u redu i spustila sam prozor…Sve vreme policajac je držao baterijsku lampu u ruci…Taj je držao svetleći mač, koji sam mu kupila ranije u radnji, a policajac ga je upitao da li želi da se menjaju, i menjali su se. Policajac mu je pokazao kako da učini da njegova lampa brzo trepće, i mislila sam da je to baš lepo od njega.

Dakle, našla sam saobraćajnu dozvolu i dala mu je. Policajac je odneo do kola, i nakon nekoliko minuta se vratio noseći šešir na glavi.

Umesto da mi zapleni auto i kazni me basnoslovnom sumom, ovaj čovek mi je napisao dve kazne u iznosu od nešto više od 100 dolara, i rekao mi je da ih NE platim. Umesto toga, rekao mi je da idem na sud kako bi mi kazne bile smanjene i sve mi je objasnio. Zatim mi je dao 2 upozorenja, koja su mogla biti 2 kazne, ali ih on nije napisao.

Zatim mi je rekao da se vratio namerno sa šeširom i upitao me da li bih htela da izvedem Taja i dopustim mu da nosi njegov šešir i da li bi njih dvojica mogli da se slikaju zajedno.

Izvela sam Taja iz kola i otišli smo na pločnik, nosio je policajčev šešir i mnogo mu se svidelo. Policajac mi je rekao da mogu da ih slikam njegovim telefonom, a da će mi on poslati sliku!

Tako smo i uradili i dok smo bili tamo- poslao mi je sliku, i obrisao moj broj telefona iako ja to nisam tražila od njega. Nisam mogla da verujem kako je super i kako je ulepšao mom sinu veče.

Bila sam sigurna da će mi odvući kola. Ovaj čovek mi je pokazao da još uvek ima ljubaznih policajaca napolju i da još uvek ima nade. Zaista sam zahvalna kako se sve odigralo, i blagoslovena sam što mi nisu zaplenili vozilo, već sam dobila samo 2 kazne. Hvala Bogu! “

Ne zaboravite da PODELITE ovaj post sa svojim prijateljima i porodicom na Fejsbuku.

SHARE