ZAPOSLENIK MCDONALD’SA DAO OTKAZ NAKON OSVAJANJA JACKPOTA OD 362,259 $ ZA VRIJEME PAUZE ZA RUČAK!

22515
SHARE

Veronika Horvat se pojavila u jutarnjoj smjeni u McDonald’su kao i svaki drugi dan, ali ono što joj se dogodilo za vrijeme pauze za ručak će promijeniti njezin život zauvijek. Kao sretna majka dvoje djece, imala je financijskih problema zajedno sa svojim suprugom, Adamom.

ca-employee

Njezin muž nikada nije bio previše zainteresiran za financijsku stabilnost ili dugotrajno zaposlenje. Kako bi preživjeli, Veronika je mijenjala razne poslove posljednjih devet mjeseci, radeći od povremenog posla tajnice do blagajničkog posla u lokalnom supermarketu. Sve do njezine jutarnje smjene u McDonald’su, činilo se da će tako ostati zauvijek.

Nakon prijave na popularnu online TV emisiju tijekom pauze za ručak, otišla je i pobijedila 10 natjecatelja kako bi osvojila jackpot od 362,259 $.

Sljedećeg jutra, Veronika je shvatila da sada konačno može otputovati kako bi iznenadila svog supruga Adama, koji je već gotovo sedam mjeseci radio u inozemstvu.

OČI SU MI POČELE SUZITI I TADA SAM SHVATILA DA SE SVE OVO ZAISTA DOGAĐA. -Veronika Horvat

Veronika je otišla iz svog doma sa svoje dvoje djece i sada putuju. Obitelj će sigurno raspraviti kako dalje. Veronika je objasnila, “Vrlo sam sretna što znam da moj suprug i ja sada možemo živjeti u istom gradu.”

SHARE