STOP! Ste Kdaj Jedli Banane S Črnimi Pikami? TO Vam Naredijo! – O Moj Bog!

135466
SHARE

banan

Banane se nekako izgubljajo v poplavi eksotičnega sadja, ki se ga predstavlja kot najboljšega. Ampak banane so v resnici najbolj podcenjeno sadje v naravi.

Telesu zagotavljajo tone hranil, ki jih potrebujemo. So nasičene z hranili, vitamini, vlakninami in naravnimi sladkorji.

Vsakič ko jem banane, se počutim zbujenega zjutraj, to je skoraj čudež.

Na zahodu, posebej v Ameriki, so kupci tako razvajeni, da jedo le sadje, ki zgleda čudovito, kar pomeni svetlo in vabljivo. Torej, ko banana postaja rjava, se jim ljudje takoj odpovejo in jih odvržejo proč.

Na nek način pravilno, kaj? Navadno je rjavo sadje tudi gnilo.

A banane so drugačne in več kot imajo rjavih pik, bolj sočna je, kar pomeni, da vsebuje več TNF.

Če ne veste, kaj pomeni TNF, to pomeni Tumorski nekrozni faktor, in je sredstvo za boj proti raku, ki pomaga v boju proti abnormalnim celicam v naših telesih.

Raziskave so pokazale, da TNF, ki ga najdemo v zrelih bananah interferira z tumorskimi celicami in jim prepreči razvoj, saj povzroča celično smrt, ali apoptozo.

Tako da naslednjič, ko vidite banano z rjavimi pikami, je ne vrzite proč. Pojejte jo in privoščite telesu zdravo prehrano.

Če ne marate jesti dele banane, ki izgledajo kot bi bili gnili, jo dajte v mikser in naredite smootie, vaši kolegi vam bodo hvaležni za to.

Banana pomaga pri:

– Kapi

– Previsokem pritisku

– Energija

– Anemija

– Razjede

– Depresija

– Zaprtje

– Živci ali PMS

– Temperaturna kontrola

Ne pozabite ga DELITI z prijatelji in družino na Facebooku.

SHARE