Sønnen Besøkte Sin Syke Mor På Hospice, Og Gjett Hva Som Han Så At Sykepleieren Gjorde? Du Vil Ikke Tro Det!

51985
SHARE

En mann var ikke klar over det han så når han bestemte seg for å besøke sin gamle mor på hospitset. Wow. Dette gjør meg verklig så lei!

Det er alltid vanskelig å gi slipp på sine foreldre, og noen ganger er prosessen frem til deres død enda verre.

Når en bekymret sønn besøkte sin døende mor ble han sjokkert over hva han så.

Mary tilbrakte sine siste dager på Austinburg Nursing & Rehab Center i Austinburg, OH.

Håpet at Maria skulle overleve var svak og hennes sønn Chuck ble fortalt at hun ville forlate jorden og fare til himmelen når som helst.

Chuck bestemte seg for å besøke og se hvordan hans mor følte seg, og det var nettopp da han så en sykepleieren på hospitset som gjorde noe veldig merkelig!

Det viste seg at den unge sykepleieren Joshua Woodard hadde kjent Mary siden han var 9 år gammel.

“Sykepleiere på hospice er engler, men denne unge mannen er spesiell. Han kom inn i Marias rom og sang til henne. Mary hadde tidligere undervist stemme og piano, og Joshua var en av hennes elever da han var barn. Arbeidere på hospice er definitivt spesielle!”

Jeg kunne ikke slutte å gråte da jeg så hvor Joshua sang for hans elskede lærer som han hadde kjent siden han var en liten gutt. Hans vakre fremførelse av “O store Gud” gjorde meg målløs.

Du måtte se dette! Se det fantastiske øyeblikket under:

Gud så utrolig vakker måte hun ble møtt opp til himmelen på. Jeg kunne ikke slutte å gråte. Dette er rett og slett så vakkert!

Takk Gud for omsorgsfulle folk som Joshua Woodard! Verden trenger flere unge menn som ham. Vennligst del dette følelsesmessige fremtredende. Gud velsigne deg!

SHARE