Ooit Bananen Gegeten Met Zwarte Plekken Erop? Dit Is Wat Het Doet Met Je Lichaam! – OMG

80827
SHARE

banan

Bananen zijn als het ware verdwaald onder alle andere exotische fruitstukken. Ze krijgen een stuk minder aandacht dan dat ze daadwerkelijk verdienen.
Feitelijk gezien, is de banaan misschien wel ’s werelds meest ondergewaardeerde fruit

Ze voorzien ons lichaam van grote hoeveelheden voedingsstoffen die we nodig hebben. Ze zitten vol met voedingsstoffen, vitaminen, vezels en natuurlijke suikers.

Elke keer wanneer ik een bannan eet in de ochtend voel ik me gelijk fitter. Het is wonderbaarlijk!

In de Westerse wereld, en dan vooral in de Verenigde Staten, zijn we zo gewend geraakt om alleen fruit te eten als het er ‘perfect’ uitziet. Als het stuk fruit er aantrekkelijk en schoon uitziet. Dus als een banaan bruin begint te worden worden mensen hierdoor afgeschrikt en gooien ze hem weg.

Het klinkt logisch, toch? Bij de meeste soorten fruit geldt dat bruinworden betekend dat het aan het rotten is.

Maar goed, bananen zijn anders en hoe meer bruine plekken, hoe rijper de banaan is en hoe meer TNF er in de banaan zit.

Voor degenen die niet weten waar TNF voor staat. Het staat voor ‘Tumos Necrosis Factor’ dit is een kankerbestrijdende stof die helpt met de bestrijding van abnormale cellen in ons lichaam.

Onderzoek heeft aangetoond dat de TNF, gevonden in rijpe bananen, kan interferen met tumor cellen en de groei van deze. Het voorkomt de verspreiding omdat het de cellen dood.

Dus de volgende keer dat je een banaan tegenkomt met bruine plekken, gooi deze niet weg! Eet hem lekker op en verwen je lichaam met een ongelofelijke ‘gezondheids boost’!

Als je er niet van houdt om de zachte plekken van de banaan te eten, gooi ze dan in de mixer en maak een lekkere smoothie. Geloof me, Je smaakpupillen zullen je dankbaar zijn!

Hieronder een paar dingen waar bananen goed tegen werken:

– Maagzuur

– Bloeddruk

– Energie

– Bloedarmoede

– Zweren

– Depressie

– Constipatie

– Zenuwen of PMS

– Temperatuursregeling

Bekijk de video hieronder:

Vergeet dit niet te delen met je vrienden en familie!

SHARE