OMG! Wat De Verpleegster Deed Met Deze Oude Vrouw Op Haar Sterfbed Is Gewoon.. Je Gelooft Het Niet!

59104
SHARE

Een man vond deze verpleegster naast het sterfbed van zijn moeder in het rusthuis. Wat ze met de vrouw deed is gewoonweg adembenemend. Echt niet gewoon!

Heb je ooit alle hoop in de mensheid verloren? Wel, het is niet erg moeilijk om je eigen soort te verachten wanneer je het openbaar vervoer neemt in een grote stad of simpelweg even naar het nieuws op TV kijkt. In deze wrede wereld zijn je familie en vrienden al wat je hebt, én de enige mensen die je kan vertrouwen.

Dat zou waar zijn indien er geen verhalen bestaan zoals deze. Chuck ging zijn moeder bezoeken in het rusthuis waar ze de laatste dagen van haar leven onder medisch toezicht doorbracht. Hij ging er iedere dag op bezoek maar toen hij vandaag haar kamer binnenkwam werd hij met verstomming geslagen. Een mannelijke verpleger stond naast haar bed. Toen hij zag wat de man deed barste hij in tranen uit en was hij sprakeloos. Hij stond en keek er naar, én nam het op met zijn telefoon zodat de hele wereld het gebeuren kon bewonderen. En dat was geweldig.

Toen Mary opgenomen werd in het verplegingstehuis van Austinburg wist iedereen dat het haar laatste thuis zou zijn. Joshua Woodard werkte er als verpleger. Hij kende de vrouw echter al sinds hij 9  jaar oud was. Joshua was ooit een leerling van Mary toen ze nog piano- en zangles gaf. Hij herkende zijn oude lerares meteen en bracht haar iedere dag een bezoekje om een serenade voor haar te zingen. Toen Chuck de kamer binnenkwam zag hij Joshua naast het bed van zijn moeder staan terwijl hij “How Great Thou Art” zong. Mary genoot van het spectaculaire moment, het exclusieve optreden, speciaal voor haar.

Je MOET dit adembenemende moment gewoon bekijken!

Mijn geloof in de mensheid was onmiddellijk terug, én de tranen stroomden uit mijn ogen. Deze sensatie is gewoonweg onbeschrijfelijk.

Vergeet niet om deze goede daad te delen met je vrienden en familie. Toon ze welke hartverwarmende emoties je op dit moment allemaal ervaart.

SHARE