OMG! Dit 18 Jaar Oude meisje At Maarliefst 3 Appels Per Dag Voor 8 Maanden. Kijk Wat Er Gebeurde Met Haar Lichaam… ONGELOVELIJK!

84581
SHARE

De 18-jarige Victoire is een Frans middelbare schoolstudent. Ze is hard aan het studeren voor haar laatste examens op school. Op een dag geeft ze zichzelf een ontspannende middag vrij om te gaan winkelen met haar moeder. Ze wist niet dat deze dag haar leven in een nachtmerry zou veranderen…

Terwijl Victoire buiten was, werd ze gespot door een modellenbureau. Haar droom was altijd om te studeren aan de Sciences Po, een prestigieuze universiteit in Parijs. Maar ze liet zichzelf meesleuren in de wereld van glitter en glamour, ze wist zichzelf ervan te overtuigen dat het haar droom was, net zoals vele andere tienermeisjes.Spoedig na toetreding tot de gewilde Elite-modeling agency, begon haar aftakeling.

De jonge Victoire bevond zich opgesloten in een brute jungle waar dunne organen regeren. Ze herinnert zich, “Niemand vertelde me dat ik moest afvallen. Maar ik kreeg te horen: in September, zult je de mode weken moeten lopen, de kleren zijn grootte 32-34, en je moet ze passen. “

Dus, de ooit o zo harde werker, Victoire, hongerde zichzelf opzettelijk uit,ze verloor 22 pond in 2 maanden. Haar nieuwe dieet? 3 appels per dag en bruisend water omdat dit het gevoel volledig maakte. Ze gaf zichzelf toestemming om een stuk kip of vis een keer per week te eten.

Haar strategie “werkte!”Victoire, die 5’10” is, woog 103 pond en ze werd geboekt voor back-to-back haute couture shows in Parijs, Milaan en New York. Ze werkte voor de populaire merken zoals Alexander McQueen en Miu Miu en behoorde tot de 20 meest gevraagde modellen.

Maar achter de glitter en spotlight, bestond een pijnlijke waarheid. Victoire leed aan anorexia. “Mijn pols was heel zwak, ik was mijn haar aan het verliezen, ik had osteoporose en ik stopte met ongesteld worden,” herinnert het model. Ze viel flauw tijdens verschillende modeshows.

apples1

Het meest verwarrende deel van de hele situatie? Al haar foto’s werden gemanipuleerd. Ze zei: “ze voegden gewicht toe aan mijn dijen en mijn wangen.De meisjes die er vandaag de dag nog werken zullen waarschijnlijk zeggen dat ik lieg. “De meisjes zou doelbewust snacken voor de ogen van journalisten om de schijn op te houden, maar velen begonnen te braken wanneer de cameras weer verdwenen waren.

Aan het begin van haar volwassenheid voelde Victoire dat ze zichzelf had verloren. Ze voelde zich alleen en depressief en dikwijls in grote nood. Ze was bulimisch geworden. Na 8 maanden van modellering probeerde ze zelfmoord te plegen. “Niemand begreep het. Iedereen vertelde me, ‘Je hebt een droom leven’, maar ik had me nog nooit zo ellendig gevoeld,” Victoire heeft eindelijk besloten een einde te maken aan haar modellencarrière. De jonge vrouw, nu 23, publiceerde onlangs een boek genaamd, “nooit mager genoeg. Dagboek van een Top Model,”waarin ze alles vertelt. Ze onthult haar ervaringen met de druk om te dun te moeten zijn, en de beroemde ontwerpers die vrouwen onmenselijk behandelen als producten. “Karl Lagerfeld zegt, ‘een Chanel pak past niet een vrouw met borsten.’ Maar vrouwen hebben borsten per definitie. Waarom zorgt hij niet voor een pak dat vrouwen past?!?”

Vorig jaar, het verhaal van Victoire inspireerde een nieuwe wet die nog door moet komen in Frankrijk .Het betreft het verbieden van modellen die te mager zijn. “Als iemand je vraagt om gewicht te verliezen, moet je juist eten!,” vertelt ze tiener meisjes die wilt modelleren. Gelukkig, ze overleefde de harteloze jungle oftewel de harde modellenwereld. Victoire draagt nu een US maat 6, en hoopt om opnieuw te beginnen op het podium, ditmaal in het theater.

apples2

Victoire is een van de enkele modellen die durft te spreken en de waarheid durft te vertellen over wat er achter de schermen gebeurd in de modewereld. Als haar verhaal jouw heeft geraakt, of als je bewust bent over de gevaren van eetstoornissen, deel dit artikel met je vrienden.

Vergeet niet om deze post te delen met uw vrienden en familie op Facebook.666 woorden

SHARE