OMG! Det Sygeplejersken Gør Ved Denne Gamle Dame På Hendes Dødsleje Er Bare… Du Vil Simpelthen Ikke Tro Det.

9186
SHARE

Sygeplejersken blev fundet sammen med den døende kvinde på et hospice. Det han var i færd med vil gøre dig målløs. Det er simpelthen for meget at bære!

Har du nogensinde mistet troen på menneskeheden? Man kan nemt komme til at hade sin egen race, når man rejser igennem de travle storbyer, eller når man tænder for nyhederne og ser, hvilke rædsler menneskeheden er i stand til at udføre. I denne nådesløse verden har du kun din familie og venner, og de er de eneste mennesker du virkelig kan stole på.

Dette ville være sandheden, hvis der ikke var historier som denne. Chuck ville checke op på hans mor på hospicet, som hun har boet på i hendes sidste dage under medicinsk opsyn. Han har besøgt hende hver dag, men da han i dag trådte ind i lokalet var han målløs. En mandlig sygeplejerske stod lige ved siden ad hendes seng. Da han så, hvad han var i færd med var han grædefærdig, og han kunne ikke få et ord frem. Han stod bare der og kiggede, samtidig med at han optog, så alle kunne se det. Det var helt utroligt.

Da Mary blev indlagt på Austinburg Rehab and Nursing Center i Austinburg vidste alle, at det ville være det sidste sted hun kom til at bo. Joshua Woodard arbejdede der tilfældigvis som hospicehjælper. Han havde kendt kvinden, siden han var 9 år gammel. Joshua var en af Marys elever, fra dengang hun spillede piano og over/understemme. Han genkendte med det samme hans lærer og hver gang han var på arbejde, tog han hen til Mary og sang en serenade for hende. Da Chuck trådte ind i lokalet, så han Joshua ved siden ad hans mors seng og sang ”How Great Thou Art”. Mary nød det spektakulære øjeblik, denne koncert, som var lavet kun til hende.

Du bliver simpelthen NØDT til at se dette utrolige øjeblik →

Min tiltro til menneskeheden var helbredt med det samme, og tårerne løb bare ned ad kinderne på mig. Denne sensation er helt ubeskrivelig.

Husk at del denne gode gerning med dine venner og familie. Lad dem mærke det hjertevarmende som du oplever nu.

SHARE