Oletko Koskaan Syönyt Banaaneja Joissa On Mustia Pisteitä? TÄMÄN Se Tekee Kehollesi! – Usko Tai Älä!

48422
SHARE

banananaa

Banaanit ovat tavallaan eksyneet kaikkien uusien eksoottisien hedelmien trendien joukkoon, jota pidetään toiseksi parhaana asiana. Mutta tosiasia on, että banaanit ovat ehkä luonnon kaikkein aliarvostetuin hedelmä.

Ne tarjoavat kehollemme runsaasti ravinteita, joita tarvitsemme kukoistaaksemme. Ne ovat täynnä ravinteita, vitamiineja, kuituja ja luonnollisia sokereita.

Joka kerta kun syön banaania, tunnen itseni heti aamulla paljon virkeämmäksi. Se on kuin ihme.
Lännessä ja etenkin Yhdysvalloissa olemme tottuneet käyttämään vain hedelmää, joka näyttää täydelliseltä, mikä useimmissa tapauksissa tarkoittaa, että se näyttää kirkkaalta ja houkuttelevalta. Joten kun banaani alkaa muuttua ruskeaksi, ihmiset heittävät ne pois välittömästi.

Eikö se kuulostakin järkevältä? Useimmat hedelmät, jotka muuttuvat ruskeaksi, ovat mädäntymässä.
Kuitenkin banaanit ovat erilaisia ja mitä enemmän täpliä niissä on, sitä kypsempiä ne ovat, tarkoittaen, että niissä on enemmän tuumorinekroositekijöitä (TNF).

Jos et tiedä, mikä TNF on, se on syöpää vastaan taisteleva aine, joka auttaa taistelemaan kehomme epänormaaleja soluja vastaan.

Tutkimukset ovat itse asiassa osoittaneet, että kypsien banaanien TNF voi häiritä syöpäsoluja ja niiden kasvua ja estää niitä leviämästä aiheuttaen solukuolemaa tai apoptoosia.

Joten seuraavan kerran kun näen banaanin, jossa on ruskeita pisteitä, älä heitä sitä pois. Syö se ja hoida kehoasi hämmästyttävällä terveysboostilla.

Jos et tykkää syödä banaania, joka näyttää mädältä, soseuta se tehosekoittimessa ja tee siitä herkullinen smoothie. Luota minuun ja makuhermosi kiittävät sinua siitä.

Tässä on muutama asia, joihin banaani voi auttaa:

– Närästys
– Verenpaine
– Energia
– Anemia
– Haavaumat
– Masennus
– Ummetus
– Hermot tai PMS
– Lämpötilan Säätely

Älä unohda JAKAA tätä julkaisua ystäviesi ja perheesi kanssa Facebookissa.

SHARE