Noen Gang Spist Bananer Med Svarte Prikker På Seg? DETTE Er Hva Det Gjør Med Kroppen Din! – OMG

89059
SHARE

banan

Bananer har på en måte gått tapt blant alle de nye eksotiske fruktene som blir fremmet som den beste frukten. Fakta er på den andre siden at bananer kanskje er naturens mest undervurderte frukt.

De gir kroppen vår tonnevis av næring som vi trives med. De er pakket med næringsstoffer, vitaminer, fibre, og helt naturlig sukker.

Hver gang jeg spiser en banan føler jeg meg mer våken om morgningen, det er nesten et mirakel.

I vesten, og spesielt i Statene har vi blitt så opplært til å bare spise frukt som ser perfekt ut, som i de fleste tilfeller betyr at den ser lys og tiltrekkende ut. Så når en banan blir brun, syntes de fleste at den er ekkel og kaster den umiddelbart.

Det gir mening, ikke sant? Når frukt blir brun så betyr det at den råtner.

Slik er det ikke med bananer, de er annerledes og jo flere brune flekker den har, jo mer moden er den, som igjen betyr at den inneholder mer TNF.

Hvis du ikke vet hva TNF står for så betyr det, Svulst Nekrose Faktor, og det er et kreftmotvirkende stoff som kjemper mot de unormale cellene i kroppene våre.

Forskning har faktisk bevist av TNF som finnes i modne bananer kan gripe inn i svulstceller og vokse og hemme de fra å spre seg ved å forårsake celledød, eller apoptose.

Så neste gang du ser en banan med brune flekker, ikke kast den. Spis den opp og unn kroppen din en utrolig helse-boost.

Hvis du ikke liker å spise områdene av bananen som ser ut som at den har blitt bløt, bland den opp i en mikser og lag en deilig smoothie, stol på meg, smaksløkene dine kommer til å takke deg.

Her er noen få ting bananer kan hjelpe deg med:

– Halsbrann
– Blodtrykk
– Energi
– Blodmangel
– Sår
– Depresjon
– Forstoppelse
– Nerver eller PMS
– Temperaturkontroll

Se videoen her:

Ikke glem å DELE dette innlegget med venner og familie på Facebook.

SHARE