Neverovatno! Probudila Se Sama Na Klupi Na Železničkoj Stanici I Našla Poruku Stisnutu U Ruci Koja Je Otkrila Iznenađujuću Ljubav.

4162
SHARE

She-Woke-Up-Alone-On-A-Train-Station-Bench-But-Found-A-Note-Clenched-In-Her-Hand-That-Revealed-Amazing-Love-e1454296122943

Zamislite da se probudite, ne znajući kako ste dospeli negde, koliko dugo ste tamo ili šta se dogodilo. To je upravo ono što se dogodilo sa 27 -godišnjoj Eli Farnfield . Jednog momenta je bila u vozu, a sledeće što pamti je da leži na klupi na stanici.

Eli je pretrpela nešto što se naziva neisprovocirani napad, nešto potpuno neočekivano za žrtve-što može biti zastrašujuće i stvoriti mnogo anksioznosti. Međutim, nešto što je pronašla stisnuto u svom dlanu kada se osvestila donelo joj je mir.

Mali komad papira je uredno bio presavijen u njenoj ruci. Poruka je bila od potpunog stranca, koji je pružio Eli neke potrebne odgovore i objasnio joj svoju ulogu u incidentu … Beleška je jednostavno potpisana sa “Tom”.

Poruka je glasila:

“Zdravo, Elenor. Nadam se da se sad već osećaš bolje. Imala si napad u vozu i ja sam te skinuo sa njega. Nisi povredila glavu, ali sam ti ja možda povredio nogu pošto sam te ja nagazio, pre nego što sam shvatio da si na podu i da imaš napad. Izvini! Takođe mi je žao što ne mogu da ostanem sa tobom, ali ostavio sam ti kafu da te razbudi i 10 dolara da uzmeš taksi do kuće. Žao mi je što nemam više novca, pa se nadam da živiš blizu. Kontaktirao sam ljude sa tvog telefonskog imenika i hitnu pomoć, a sad si sa osobljem stanice. Želim ti sve najbolje i brz oporavak. S ljubavlju-Tom.”

note-train-300x186

Sada se Eli okreće društvenim medijima da pronađu Toma. Ona želi da se zahvali strancu koji je tretirao kao dragog prijatelja.

Zbog ogromne količine pozitivnih odgovora, Eline šanse da upozna Tomas u se povećale!

Podelite danas ovu priču kako bi Eli našla Toma i kako biste širili dobrotu njegovog dela!

SHARE