Neverovatan Snimak Čoveka Koji Se Sukobljava Sa Ženom Koja Je Ukrala Psa… Možete Li Da Zamislite?

6496
SHARE

Hvala Bogu na sigurnosnim kamerama.

Bio je običan dan u jednom kanadskom predgrađu kada se desilo nešto neverovatno. Porodica se vratila kući i otkrila da je njihov nemački ovčar, po imenu Partner, nestao.

Još neverovatnije je snimak sigurnosne kamere u porodičnoj kući, na kom se vidi žena kako provaljuje u kuću i krade psa. Snimak ispod počinje jezivim šunjanjem žene oko kuće dok je čekala da porodica ode, da bi se posle vratila sa muškarcem, provalila u kuću i uzela voljenog ljubimca porodice.

Žena je prvi put primetila Partnera dok je bio vezan ispred kuće. Porodica je zatim uvela psa u kuću i ostavila ga tu ceo dan. Na snimku se vidi ista žena kako se vraća, proverava kuću, i zatim dolazi opet sa još jednim čovekom. Neil Haskett i njegova supruga Tabatha smatraju da su oni provalili kroz prednji prozor. Snimak dalje prikazuje ženu i muškarca kako se odaljuju od kuće vodeći Partnera na povocu.

Prema časopisu Northern Life, Neil je rekao da nije otkrio da je išta drugo uzeto iz kuće. Ubrzo nakon nestanka Partnera, porodica je postavila njegove slike na svojoj Facebook stranici pitajući da li je iko video njihovog psa. Nije prošlo mnogo, a već se dosta ljudi javilo da kažu da su videli kako ga neko šeta “u području bolnice.”

Kasnije te noći, Neil, njegova supruga i njihovo četvoro dece obilazili su kolima područja gde je dojavljeno da je Partner viđen i našli ga zajedno sa ženom koja ga je ukrala.

Snimak sa mobilnog telefona prikazuje dirljivi trenutak kada je Neil potrčao ka ženi da se suoči sa njom zbog Partnera. Na snimku se čuje Neil kako kaže: “To je naš pas. Zvaćemo policiju. Zovi policiju.”

“Skoro ceo je bio obrijan,” rekao je Neil, “Glava i rep mu nisu bili obrijani, ali sva ostala njegova duga dlaka je bila obrijana,” rekao je Neil na snimku.

Žena je pobijala njegove tvrdnje rekavši da ga je nabavila u skloništu za kućne ljubimce. Najzad, policija je odvela Partnera kod porodičnog veterinara koji je potvrdio da je to stvarno on. Porodica je mogla te večeri da odvede Partnera kući.

“Nije dugo bio van doma, ali je to bio veoma emotivan povratak kući,” rekao je Neil.

Žena je uhapšena i optužena za provalu, krađu i posedovanje imovine dobijene kriminalnom radnjom. Policija nije objavila identitet žene, ali su je korisnici društvenih mreža identifikovali kao Heather Zeffer.

SHARE