Minunat! Un Om Ajută O Gorilă Care Tocmai Și-a Pierdut Mama … Mi-au Dat Lacrimile!

6287
SHARE

Beautiful! A man help a gorilla who just lost his mother… I am in tears!
Beautiful! A man help a gorilla who just lost his mother… I am in tears!

Pierderea unui părinte este unul dintre cele mai tragice lucruri care ți se pot întâmpla. Tristeţea implicată în pierderea cuiva nu este resimţită doar de oameni. Multe animale simt aceeaşi durere, după cum demonstrează fotograful Phil Moore.

Această gorilă de munte, adăpostită în Parcul Naţional Virunga din Republica Democratică Congo, şi-a pierdut mama din cauza braconierilor. Gorila, care se afla în suferinţă, a fost fotografiată în luna iulie 2012 în timp ce se ţinea de Patrick Karabaranga, un pădurar din parc, pentru suport moral. Aceasta gorilă de munte, adăpostită în Parcul Naţional Virunga din Republica Democratică Congo, şi-a pierdut mama din cauza braconierilor.

Gorila, care se afla în suferinţă, a fost fotografiată în luna iulie 2012 în timp ce se ţinea de Patrick Karabaranga, un pădurar din parc, pentru suport moral. Gorilele de munte sunt o specie pe cale de dispariţie din cauza defrişării şi a pierderii severe de habitat. În fiecare zi, 80000 de acri de junglă sunt distruşi de industrii, cum ar fi cea de cherestea şi de minerit.

grl-700x466

 

SHARE