Mies Meni Katsomaan Äitiään Saattohoitokotiin Ja Mitä Hän Löysikään Hoitajan Tekemästä? Uskomatonta!

39378
SHARE

Kun mies päätti mennä katsomaan vanhaa äitiään saattohoitokotiin, hän ei ollut valmistautunut siihen, mitä löytäisi. Huh! En pystynyt pidättelemään kyyneleitä!

Omista vanhemmistaan luopuminen on aina vaikeinta, ja joskus pahinta on itse kuolemaan johtava tapahtumasarja.

Kun huolestunut poika käväisi katsomassa kuolemassa olevaa äitiään, hän järkyttyi siitä, mitä löysi.

Neiti Mary vietti viimeisiä päiviään Austinburgin Hoito- ja kuntoutuskeskuksessa Ohiossa

Screen-Shot-2016-02-24-at-9.32.27-AM

Marylla ei ollut enää juurikaan toivoa, ja hänen pojalleen Chuckille oli kerrottu, että hänen äitinsä voisi siirtyä taivaalliseen kotiinsa minä hetkenä hyvänsä.

Screen-Shot-2016-02-24-at-9.33.37-AM

Chuck päätti käväistä katsomassa äitiään ja juuri silloin hän löysi yhden hoitoavustajan tekemästä jotain hyvin epätavallista.

Screen-Shot-2016-02-24-at-9.35.29-AM

Myöhemmin selvisi, että nuori hoitoapulainen Joshua Woodard oli tuntenut Neiti Maryn jo siitä asti, kun oli 9-vuotias.

”Saattohoitokodin työntekijät ovat enkeleitä, mutta tämä hoitoavustaja on erityinen. Hän pysähtyi Chuckin äidin, Maryn huoneeseen ja esitti hänelle serenadin. Mary oli aikoinaan opettanut laulua ja pianonsoittoa ja Joshua Woodard oli ollut lapsena yksi hänen oppilaistaan. Kuinka erityisiä ihmisiä nuo saattokodin työntekijät ovatkaan!”

En pystynyt itkemättä katsomaan, kun Joshua esitti serenadinsa rakastetulle opettajalleen, jonka hän oli tuntenut pikkupojasta asti. Hänen kaunis esityksensä kappaleesta ”How Great Thou Art” jätti minut sanattomaksi.

Sinun on nähtävä tämä! Katso koko uskomaton hetki alta:

Kuinka ihmeellinen asia onkaan tulla ylistetyksi serenadilla. En pystynyt pidättelemään kyyneleitä, niin kaunista se oli!

Jumalalle kiitos Joshua Woodardin kaltaisista suurisydämisistä ihmisistä. Maailma tarvitsee enemmän hänen kaltaisiaan miehiä! Ole ystävällinen ja jaa eteenpäin, jos hänen tunteikas esityksensä sai sydämesi lämpenemään tänään.

SHARE