Har Du Nogensinde Spist Bananer Med Sorte Pletter På? DET HER Er Hvad Det Gør Ved Din Krop! – HOLD DA OP!

8883
SHARE

Bananer er på en måde forsvundet iblandt alle de nye eksotiske frugt trends som bliver holdt udråbt som den næst bedste ting. Men faktummet er, at bananer måske er naturens mest undervurderet frugt.

De giver vores kroppe tons af næringer som vi har brug for at trives fra. De er pakket med næringer, vitaminer, fibre, og helt naturlig sukker.

Hver gang jeg spiser en banan føler jeg mig øjeblikkelig mere vågen om morgenen, det er næsten et mirakel.

I vesten, og især i staterne er vi blevet så vilkårlige kun at indtage frugt som ser perfekt ud, hvilket i fleste tilfælde betyder at det ser lyst og tiltalende ud. Så når en banan begynder at se brun ud, folk lader sig afskrække af dem og smider dem ud med det samme.

Jeg mener at det giver mening, ikke også? Fleste frugter som bliver brune betyder at det er råddent.
Dog er bananer anderledes og jo flere brune pletter det har, jo mere moden er den, hvilket betyder at det indeholder mere TNF.

Hvis du ikke ved hvad TNF står for står det for, Tumor Necrosis Factor, og det er kræft-kæmpende substans som hjælper med at kæmpe imod unormale celler i vores kroppe.

Undersøgelser har faktisk vist at TNF fundet i modne bananer kan gribe ind med svulst celler og vækst og hæmmer dem fra at spredes af forårsaget celle død, eller apoptose.

Så næste gang du ser en banan med brune pletter, smid den ikke ud. Spis den og behandle din krop til et utroligt helbreds-boost.

Hvis du ikke kan lide at spise områderne af bananen som ligner at det er blevet gennemblødt, blend den op i en blender og lav en lækker smoothie, tro mig dine smagsløg vil takke det for det.

Her er et par ting som bananer kan hjælpe dig med:
– Opstød
– Blodtryk
– Energi
– Anæmi
– Åbent sår
– Depression
– Forstoppelse
– Nerver eller Præmenstruelt syndrom
– Temperatur Kontrol

Glem ikke at DELE det her indlæg med dine venner og familie på Facebook.

SHARE