Grootste pechvogel van het land: Jongen wint miljoenenjackpot maar krijgt deze niet uitbetaald!

4499
SHARE

“Ik ben iemand die zich altijd heeft afgevraagd hoe men nu echt rijk wordt, zonder een bank te hoeven overvallen het liefst. Het lijkt me gewoon zo heerlijk om niet meer te hoeven werken, een dikke auto te hebben met een mooi huis en een mooie vrouw er bij.” Aldus Stefan, die zelf nog op school zit. Toen hij op een middag op school zat te wachten op de volgende les tijdens de pauze, kwam hij ineens op een website waardoor zijn hele leven veranderde.

hero2

Ondanks zijn andere medescholieren zit hij het liefst tijdens de les de hele tijd spelletjes te spelen op zijn telefoon omdat hij zich meent te vervelen. Toen hij ineens een reclame zag wilde hij hier direct meer over weten…

Stefan speelde tijdens zijn les een spelletje dat zijn leven compleet veranderde

“Ik had eigenlijk niets te verliezen, dus heb ik op de reclame geklikt en me bij een online casino spelletje aangemeld om het maar een paar keer uit te proberen. Na een paar minuten begon alles ineens te glimmen en te knipperen, ik had een paar gratis beurten gewonnen. Aan het einde van de gratis rondes stond er ineens 1.206.630 Euro op mijn beeldscherm! Onbewust had ik het spel uitgespeeld en dankzij de gratis rondes de Jackpot binnengehaald! Ik heb gewoon geluk gehad, onwijs veel geluk!“

Nadat Stefan heeft uitgezocht of dit een legitiem spel was, is hij de volgende dag direct naar de bank gegaan om zijn winst te bespreken en zijn geld binnen te halen.

“Ik ging naar mijn bank om te vragen of ik het geld inderdaad had ontvangen, eindelijk kon ik het leven beginnen waar ik altijd van heb gedroomd. Toen kreeg ik de schrik van mijn leven! De adviseur bij de bank nam me mee naar een kamer en vertelde me dat de betaling niet wordt goedgekeurd door de bank, omdat ik nog niet meerderjarig was toen ik de prijs had gewonnen! De volledige betaling werd dus geannuleerd en ik kon naar mijn centen fluiten!”

Ondertussen verspreidt het verhaal van deze pechvogel zich over het internet…

SHARE