BURGER KING’S WERKNEMER GEEFT BAAN DIE ZE HAAT OP NA HET WINNEN VAN EEN SPECTACULAIRE JACKPOT VAN €362.259!

4664
SHARE

Danielle Jansen kwam zoals elke andere dag opdagen voor haar ochtenddienst bij Burger King’s, maar wat er in haar pauze gebeurde zou haar leven voor altijd veranderen. Als een gelukkige moeder van 2 kinderen maakte ze samen met haar man Noah een financiële crisis door.

02e613f8a72accf6212df1d22ef9edbd

Haar man was nooit iemand voor stabiliteit of langdurig dienstverband. Om rond te komen heeft Danielle de afgelopen 9 maanden verschillende banen aangenomen en werkte overal van een tijdelijk bureaubaan tot aan een lokale supermarkt. Het was pas tijdens haar ochtenddienst 2 weken geleden bij haar lokale Burger King’s dat bleek dat Danielle voor altijd “eruit zou stappen”.

Op haar lunchpauze solliciteerde zij naar een populaire tv-loterij show, die uiteindelijk een geweldige keuze zou moeten zijn. Ze won tegen 10 andere deelnemers en verdiende de jackpot van € 362,259!

De volgende ochtend besefte Danielle dat ze nu eindelijk kon reizen om haar man Noah te verrassen die al bijna 7 maanden op lange afstand werkte.

Danielle verliet hun huis met haar 2 kinderen en is nu op reis. De familie zal zeker hun toekomst bespreken. Danielle legt uit: “Ik ben erg blij om te weten dat mijn man en ik nu in dezelfde stad wonen”.

SHARE