Acest Om S-a Reîntâlnit Cu O Gorilă Pe Care A Salvat-o Și Îngrijit-o Timp De 5 Ani … WOW!

5142
SHARE

This man has a reunion with the gorilla he saved and raised for 5 years
This man has a reunion with the gorilla he saved and raised for 5 years

Pe parcursul ultimilor 10 ani, Fundaţia Aspinall s-a ocupat de reintegrarea gorilelor din captivitate în sălbăticie. Gorilele sunt aduse în rezervaţiile naturale de milioane de acri din Africa de vest din Parcul cu Animale Sălbatice Howletts din Anglia. Acolo ele sunt eliberate înapoi în junglele sălbatice pentru a avea şansa de a trăi o viaţă normală.

Kwibi, o gorilă de câmpie, a fost adusă în parc de un ecologist pe nume Damian Aspinall. După 5 ani în Anglia, gorila a fost adusă în Gabon, zonă situată în Africa de vest, pentru a-şi putea trăi restul vieţii în sălbăticie. De la eliberarea lui Kwibi de acum cinci ani, aceasta a intrat în contact cu doar o mână de oameni şi de fiecare dată, a fost agresivă cu ei. Luând asta în considerare, Damian a plecat alături de fratele său, determinat să îşi găsească vechiul prieten.

Ei au mers de-a lungul unui râu ce separa jungla timp de câteva ore, strigându-l tot timpul. Când au ajuns la o cotitură a râului, Kwibi a apărut la marginea râului, complet dezvoltat şi mai sănătos ca niciodată. Echipa lui Damian era pregătită de ce era mai rău aşa că pregătise mâncare pe care să o folosească pe post de momeală în caz că mergea ceva rău. Însă nu au fost nevoiţi să o folosească deoarece imediat ce Damian s-a apropiat de el, Kwibi a scos un murmur adânc ce semnifica iubirea pentru vechiul lui prieten.

Cei doi au stat împreună, privindu-se în ochi, în timp ce se bucurau de un moment special în lumina experienţelor frumoase pe care le-au avut împreună. Kwibi l-a luat în braţe pe Damian, iar după asta, familia şi prietena lui au început să înainteze, simţindu-se suficient de siguri încât să îl cunoască pe omul străin. Se putea distinge multă iubire şi afecţiune între ei, când Kwibi şi-a strâns prietenul în braţe şi nu mai dorea să îi dea drumul. Odată ce Damian a reuşit să se urce în barcă pentru a pleca împreună cu echipa, Kwibi i-a urmat tot drumul înapoi şi a instalat propria tabăra de partea opusă a râului. În dimineaţa următoare, Damian a mers să înoate în râu, iar Kwibi a apărut imediat pe mal. Dragostea dintre cei doi este de nemăsurat. Ei chiar împărtăşesc o legătură puternică şi îşi vor aminti unul de celălalt pentru totdeauna.

SHARE