A Aliniat 66000 De Pahare Cu Apă Unul Câte Unul. Când Camera Se Îndepărtează, Se Poate Observa ASTA. INCREDIBIL!

23592
SHARE

cu

Artiştii au un mod uimitor de a crea ceva din nimic, transformând ceea ce majoritatea oamenilor văd drept obiecte de zi cu zi sau chiar gunoi, în ceva frumos, în piese unice pentru care oamenii vor plăti foarte mult.

Următorul proiect foloseşte doar pahare umplute cu apă, însă când combini asta cu puţin colorant alimentar şi o scară imensă, rezultatul este incredibil! Te vei îndrăgosti odată ce vei vedea imaginea inspirațională creată de aceşti artişti la acestă scară imensă cu cele mai simple materiale.

Acest proiect probabil că a necesitat foarte mult timp din partea Studio BELO, însă la sfârşit s-a meritat cu siguranţă. Platourile acoperite cu pahare pline cu apă sunt cărate de către asistenţi voioşi, iar imaginea începe încet, dar sigur, să prindă contur.

Fiecare pahar are o anumită cantitate de colorant în el, creând paleta perfectă de culori necesară pentru completarea acestui aranjament uriaş şi inovativ. Aranjate manual, unul câte unul, aceste pahare împreună creează cea mai inspirațională imagine dintre toate: începutul vieţii.

Trebuie să priveşti până la sfârşit pentru a vedea această reprezentare frumoasă a unui bebeluş în pântecul mamei! Dacă credeţi că acest proiect poate inspira, distribuiţi-l prietenilor şi familiei voastre chiar azi!

SHARE